Wat doen wij?


SunnyDesigns is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne platform websites. Met oog voor detail en veel persoonlijke aandacht aan onze klanten onderscheiden wij ons van de rest.

Websites Op Maat

Een nette website brengt meer vertrouwen bij uw potentiele klanten. Wij maken professionele CMS websites en webshops voor elke branche.

Scherp Geprijsd

Wij hanteren alleen realistische prijzen voor onze diensten. Zie SunnyDesigns niet als kostenpost maar als een goede investering in uw bedrijf.

Premium Designs

Wij hergebruiken geen design. Iedere klant geniet van een unieke website en design. Wij maken alle design-aspecten naar uw wensen en behoeften.

website laten maken, website bouwer den haag,webdesign den haag, webdesign bureau

Mobiel Vriendelijk

Een groot deel van het webverkeer komt van mobiele apparaten. Wij bouwen responsive websites die goed draaien op mobiele apparaten.

99% Online Retentie

Als u ervoor kiest uw website bij ons te hosten garanderen wij een uptime van ruim 99% en gratis snelheids optimalisatie voor alle apparaten.

Google Vriendelijk

Gevonden worden in Google is belangrijk voor u als bedrijf. Wij optimaliseren alle websites voor een snelle Google indexering!

Lopende Projecten

Geleverde websites

Dagen Beschikbaar

Marketing Adviezen

Wie zijn wij?

Beste bezoeker, mijn naam is Sunny en ik ben de hoofdontwikkelaar en designer voor uw nieuwe website. Een professionele website is een belangrijke stap en investering in uw eigen zaak! Wij gaan zeer professioneel om met alle opdrachten en nemen de tijd om elke klant tevreden te stellen. Ik ga met uiterste zorg face-to-face al uw eisen en wensen doornemen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak om uw idee te bespreken bij een heerlijk kop koffie.
Webdesign 96%
Logo Design 89%
SEO Optimalizatie 85%
Conversie Optimalizatie (Advies) 93%
Engine-IT is een partnerbedrijf van SunnyDesigns. Met een nauwe samenwerking realiseert Engine-IT delen van onze opdrachten. Zij zijn gespecialiseerd in custom coding, diverse aanbod van CMS platformen en het monitoring, migraties en backup van complete websites.
CMS Platforms 94%
Custom Coding C# 80%
OnPage SEO 91%
Backups & Migrations 97%
Robin is een independent Internet Marketing Adviseur waar SunnyDesigns graag mee samenwerkt. Hij is een expert op het gebied van social media marketing voor businesses. Verder wordt hij vaak ingeschakeld voor het opzetten van succesvolle Google Adwords campagnes bij onze klanten.
Social Media Marketing 97%
Onpage SEO 87%
Adwords Marketing 91%
Offline Marketing 83%

Hoe werkt het?


Elke website was ooit slechts iemands idee. Hier volgen de stappen die wij ondernemen met onze klanten om van een idee een droomsite te maken.

Begin

 • Even Voorstellen

  U vult het contactformulier in op de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op binnen 24 uur.

 • Een afspraak maken

  Wij maken een afspraak met u om samen aan tafel te gaan. Met een lekkere kop koffie of thee nemen wij in detail al uw belangen betreft uw nieuwe website door.

 • Onderzoek

  Wij gaan ons verdiepen in de branche van uw bedrijf en in uw concurrentie. Wij maken een selectie van de beste elementen voor uw nieuwe website en stellen die aan u voor.

 • Uw goedkeuring is van belang

  Wanneer u tevreden bent met ons voorstel beginnen wij met het bouwen van uw website. U krijgt regelmatig updates (tekst en visueel) omtrent de voortgang.

Eind

 • Puntjes op de 'i'

  Uw website is klaar! Wij nemen nogmaals alles met u door en maken eventueel nog laatste aanpassingen naar uw wensen.

 • Oplevermoment

  Uw nieuwe website wordt geleverd. Vanaf dit punt kunt u beginnen met het promoten van uw website en aantrekken van nieuwe klanten!

Portfolio


Enkele voorbeelden van ons laatste werk.

starfinance-mkb.nl

Administratiekantoor

rijschoolfix.nl

rijschool

starpeople-work.nl

Detacheringsbureau

blissvitaliteit.nl

Vitaliteitscoach

letsbefit.eu

Multi-bedrijf

sunnydesigns wedesigner den haag

maartenrecruitment.nl

Recruitment bedrijf

website laten bouwen den haag

WCCM.nl

Website van de christelijke meditatie stichting Nederland

aannemer-vladi.nl

Aannemer-Vladi.nl

Aannemersbedrijf

website laten maken, webdesign, wordpress

Jijensimon.nl

Recruitment bedrijf

Prijstabel


Neem een kijkje naar onze tarieven. Wij geven gratis snelle hosting en SSL-certificaten op Nederlandse servers bij elke website. let op: Aangegeven prijzen zijn zonder btw. Routine backup’s zijn inbegrepen voor alle klanten!

Startersite Deal
€499
Gratis .NL domeinnaam
SSL Certificaat
Logo Design
1 e-mail box
Website Basic Beveiliging
Maandelijkse backups
3 Maanden Snelle Hosting
 
 
 
 
 
Mediumcore Deal
€649
Gratis .NL domeinnaam
SSL Certificaat
Logo Design
5 e-mail boxen
Website Beveiliging Plus
Google MyBusiness Hulp*
Wekelijkse backups
6 Maanden Snelle Hosting
3 Maanden Website Beheer
 
 
 
Professionals Deal
€849
Gratis .NL domeinnaam
SSL Certificaat
Logo Design
Unlimited mailboxen
Website Beveiliging Plus
Dagelijkse backups
SEO Optimalizatie*
Marketing Advies*
Social Media Promotie*
Google MyBusiness Hulp*
6 Maanden Snelle Hosting
6 Maanden Website Beheer
Webshop Deal
€995
Gratis .NL domeinnaam
SSL Certificaat
Logo Design
Unlimited mailboxen
Website Beveiliging Plus
Tot wel 10.000 artikelen
Marketing Advies
Spoedcursus webshop-beheer
6 Maanden Snelle Hosting
Webshop Facturatiebeheer
iDeal betalingen Integratie
 

Wat zeggen onze klanten?

Heeft u nog vragen?

FAQ


Natuurlijk! Mits u de website koopt via uw bedrijfsnaam zijn de kosten hiervan volledig aftrekbaar als bedrijfsuitgavens via de belastingdienst en de BTW kunt u uiteraard terugvragen net als elke andere kostenpost van uw bedrijf.

Category:

Algemene Vragen

Het liefst werken wij in nauwe verband met onze klanten, gedurende uw project ziet u ons slechts een of twee keer. Verder houden wij voordurend contact digitaal. Mocht uw project zeer simpel zijn kunnen wij het ook regelen via een videochat (Skype/Facetime) i.p.v. een echte afspraak.

Category:

Algemene Vragen

Wij kunnen u helpen met het integreren van (gratis) analyse software in uw website. Daarmee kunt u altijd en overal de bezoekers-statistieken van uw website bekijken.

Category:

Algemene Vragen

Wij bieden de volgende services aan: Webdesign, Logo Design, Hosting, Monitoring, Website beveiliging, Backup en Migratie, SEO en Conversie advies.

Category:

Algemene Vragen

Bij elke website is logodesign inbegrepen. Wij zullen 3 verschillende ontwerpen voor u maken, vervolgens maakt U een keuze tussen de drie. Er is mogelijkheid tot het aanpassen van een ontwerp verder naar uw wens. Heeft uw bedrijf al een logo? Geen probleem, in dat geval kunnen wij altijd uw bestaande logo in gebruik nemen.

Category:

Algemene Vragen

In alle gevallen krijgt u van ons te horen wat wij van u verwachten. Wij zijn een webdesign bedrijf, maar niemand kent uw business beter dan u! Specifieke inhoud zoals bedrijfgerelateerde fotos, slogans, diensten of productbeschrijvingen enz. worden wel van u verwacht. Uiteraard kunnen alle teksten aangepast worden naar uw wens op elk moment.

Category:

Algemene Vragen

Nee. We bespreken alle details met u wat betreft het kostenplaatje. Bij het opmaken van uw offerte zorgen wij dat alles netjes erin staat.

Category:

Algemene Vragen

Alle websites worden beveiligd door middel van diverse security plug-ins en diverse script wijzigingen.

Category:

Algemene Vragen

Veel webdesign bedrijven zijn puur online gebaseerd waarbij alle contact tussen klant en bedrijf verloopt online of via de telefoon. Juist hier loopt het ook vaak fout met het opnemen van de juiste requirements(eisen) en belangrijke details. Wij nemen de tijd om u in persoon te zien waarbij wij goed kunnen praten en een schets kunnen maken van uw visie. Wij geven face-to-face designadvies en creéren graag een band met onze klanten.

Category:

Algemene Vragen

Dit is afhankelijk van de schaal van uw project. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom zetten wij geen haast achter onze projecten. Een website van medium grootte wordt binnen 2 tot 3 weken ontwikkeld en geleverd (gemiddeld).

Category:

Algemene Vragen

header

Gratis Afspraak & Offerte:


Wilt u een website laten maken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende gratis afspraak en een offerte. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

  Naam*:
  Email Adres*:
  Telefoon*:

  header

  06 2626 8983

  header

  Rijklof van Goensstraat 39, Den Haag