FAQ – Frequently Asked Questions

 

Natuurlijk! Mits u de website koopt via uw bedrijfsnaam zijn de kosten hiervan volledig aftrekbaar als bedrijfsuitgavens via de belastingdienst en de BTW kunt u uiteraard terugvragen net als elke andere kostenpost van uw bedrijf.

Category: Algemene Vragen

Het liefst werken wij in nauwe verband met onze klanten, gedurende uw project ziet u ons slechts een of twee keer. Verder houden wij voordurend contact digitaal. Mocht uw project zeer simpel zijn kunnen wij het ook regelen via een videochat (Skype/Facetime) i.p.v. een echte afspraak.

Category: Algemene Vragen

Wij kunnen u helpen met het integreren van (gratis) analyse software in uw website. Daarmee kunt u altijd en overal de bezoekers-statistieken van uw website bekijken.

Category: Algemene Vragen

Wij bieden de volgende services aan: Webdesign, Logo Design, Hosting, Monitoring, Website beveiliging, Backup en Migratie, SEO en Conversie advies.

Category: Algemene Vragen

Bij elke website is logodesign inbegrepen. Wij zullen 3 verschillende ontwerpen voor u maken, vervolgens maakt U een keuze tussen de drie. Er is mogelijkheid tot het aanpassen van een ontwerp verder naar uw wens. Heeft uw bedrijf al een logo? Geen probleem, in dat geval kunnen wij altijd uw bestaande logo in gebruik nemen.

Category: Algemene Vragen

In alle gevallen krijgt u van ons te horen wat wij van u verwachten. Wij zijn een webdesign bedrijf, maar niemand kent uw business beter dan u! Specifieke inhoud zoals bedrijfgerelateerde fotos, slogans, diensten of productbeschrijvingen enz. worden wel van u verwacht. Uiteraard kunnen alle teksten aangepast worden naar uw wens op elk moment.

Category: Algemene Vragen

Nee. We bespreken alle details met u wat betreft het kostenplaatje. Bij het opmaken van uw offerte zorgen wij dat alles netjes erin staat.

Category: Algemene Vragen

Alle websites worden beveiligd door middel van diverse security plug-ins en diverse script wijzigingen.

Category: Algemene Vragen

Veel webdesign bedrijven zijn puur online gebaseerd waarbij alle contact tussen klant en bedrijf verloopt online of via de telefoon. Juist hier loopt het ook vaak fout met het opnemen van de juiste requirements(eisen) en belangrijke details. Wij nemen de tijd om u in persoon te zien waarbij wij goed kunnen praten en een schets kunnen maken van uw visie. Wij geven face-to-face designadvies en creéren graag een band met onze klanten.

Category: Algemene Vragen

Dit is afhankelijk van de schaal van uw project. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom zetten wij geen haast achter onze projecten. Een website van medium grootte wordt binnen 2 tot 3 weken ontwikkeld en geleverd (gemiddeld).

Category: Algemene Vragen